Neoactiv Black, seguretat en la teva activitat diària

Neoactiv_Black.jpg

Neoactiv Black és una línia d’ortesis de neoprè completament renovada. Una àmplia varietat de solucions per a persones amb una activitat mitja diària que necessiten una ajuda per disminuir molèsties o evitar possibles futures lesions en les zones més sensibles del cos.
A la família Neoactiv Black trobem ortesis enfocades en les patologies més comunes, localitzades a la mà, canell, colze, esquena, cuixa, genoll i turmell.

Les ortesis de Neoactiv Black són lleugeres, fàcils de col·locar, senzilles d’adaptar, bilaterals, versàtils i de talla universal.

Aquesta línia de productes està realitzada amb Neoprè, un material que permet elasticitat en totes les direccions i s’adapta perfectament a la morfologia i a la mobilitat de les articulacions. Amb el Neoprè aconseguim una millora important de la propiocepció optimitzant la subjecció i estabilització sense limitar la mobilitat articular. A més, ens aporta calor terapèutic a les articulacions, que escurça el temps de recuperació i alleuja el dolor.

Trobareu més informació de les diferents ortesis Neoactiv Black a:

http://ortopediamato.cat/?s=neoactiv+black&submit=Search

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *